Darham ، اینجا همه چی درهمه!!!
قالب وبلاگ
نويسندگان
لینک دوستان

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان Darham,اینجا همه چی درهمه و آدرس dhm.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





لینک های مفید

 

 

 

 

 



استیو پل جابز متولد ۲۴ فوریه ۱۹۵۵ در سال ۱۹۷۶ و در زمانی که ۲۱ ساله بود و استیو وزنیاک ۲۶ ساله اپل را در پارکینگ خانه خود راه اندازی کرد تا سنگ بنای یکی از بزرگترین کمپانی های ایده پرداز و خلاق جهان را بگذارند. در سال ۱۹۸۵ تحت شرایطی استیو از اپل رفت و شرکت نکست را تاسیس کرد اما با خرید این شرکت در سال ۱۹۹۷ توسط اپل جابز دوباره به خانه بازگشت. سپس وی بعنوان مدیر عامل مجددا انتخاب شد و این بار با ایده هایی که داشت و بر روی اجرای آن مصرانه تاکید می کرد اپل را به سمت و سوی محبوبیت و موفقیت بیشتر رهنمود می کرد.

 
دستگاه موزیک پلیر همراه آی پاد ( Ipod ) استارت مجدد اپل به سوی موفقیت بود بطوریکه طبق اعلام اپل بیش از ۳۰۰ میلیون از آن تاکنون بفروش رسیده است. پس از آن گوشی هوشمند آیفون و تبلت آی پد با نگاهی خلاقانه و کیفیتی بینظیر در ساخت توانست اپل را به قله افتخار برساند بطوریکه هر ساله بسیاری از مردم منتظر ورود استیو جابز بر روی استیج در کنفرانس های خبری اپل بودند تا محصولی جدید و ایده ای نو و خلاقانه را معرفی نماید.
جابز و اپل ضمن آنکه بازار کارآفرینی در دنیا را دگرگون کردند،‌ نوعی دموکراسی و فرصت را برای بروز ظرفیت‌های همه آنهایی که حس می‌کردند امکان و ظرفیتی دارند که در ساختار بوروکراسی مدرن امکان تحقق آن نیست، فراهم کرد. هر کسی از هر گوشه دنیا می‌توانست اپلیکیشن خود را روی اینترنت بگذارد و در نهایت بازاری برای کالای خود پیدا کند و این گونه بسیاری از کسانی که استعدادی در اینترنت و فضای نرم‌افزاری داشتند، توانستند از این امکان برای ایجادی شغل، برای خود بستگان و دوستانشان بهره ببرند.

توزیع معرفت در قالب‌های کتاب و مطبوعات و حوزه‌های عمومی دیگر امری پیشینی است و سابقه‌ای طولانی و دراز دامن دارد. اما توزیع معرفت در حوزه اینترنت و سپس چگونگی بهره‌گیری از این ظرفیت برای توزیع آسان و روانتر معرفت و ‌آگاهی دقیقا در حوزه‌ای است که استیو جابز در آن تلاش و جدو جهد ورزید و عرصه‌های تازه‌ای از ابزار آگاهی بخشی را تولید کرد و به سامان رساند. او درکی تازه، روان و ساده از چگونگی بهره‌گیری از ابزارهای ارتباطی را در اختیار بشر قرار داد و تعامل و آدمیان با رایانه را دگرگون ساخت. ابزارهایی که او خلق کرد و به جامعه بشری هدیه داد از‌ نخستین کامپیوتر‌های اپل، تا آی‌فون، آی‌پاد و‌ تبلت آی‌پد، همه و همه فضایی را برای در دسترس قرار دادن اطلاعات ایجاد کرد.
محصولاتی که در قالب شرکت اپل به بازار عرضه شده است خرد و ادبیات مکتوب و آن‌چیزی را که ما از آن به خواندن یاد می‌کنیم در کمترین زمان ممکن در دسترس همگان قرار داد و بسیاری از قواعد و انحصارات و محدودیت‌ها را شکست. جابز بذر آگاهی را پراکند تا انسان مدرن و امروزین بیش از گذشته جان و تنش در غلیان و تپش قرار گیرد. چرا که به قول مولوی آگاهی بیشتر و افزونتر سهم انسان تشنه و جست‌ و جو گر است و تفاوت آدمی با دیگر موجودات در همین وجه است و انسان با آگاهی است که می‌تواند رشد کند و بر بسیاری از پلیدی‌ها و پلشتی‌ها فایق آید.
 
او که اسطوره شرکت اپل به شمار می‌رفت چندی پیش به دلیل پیشرفت بیماریش از مدیرعاملی اپل استعفا داد و تیم کوک را به جای خود توصیه کرد و بدلیل شایعاتی مبنی بر ضعیف شدن روز به روز جابز سرانجام تیم کوک جانشین وی شد. تغییر پستی که نشان از وقوع واقعه ای غمناک را می داد و سرانجام روزی رسید که متفکر پشت سیب گاز زده با دنیای مشتاق علم و تکنولوژی خداحافظی کرد و تمام کسانیکه به او و نوآوریهایش به دنیای علم تعلق خاطر داشتند را تنها گذاشت. 
استیو جابز در پشت سرش همسر، دو خواهر، چهار فرزند و 49 هزار کارمند را تنها گذاشت.

شاید این روزها یکی از غم انگیز ترین روزها برای دنیای تکنولوژی و فضای سایبری به حساب می آید چراکه دیگر چهره استیو جابز، بنیانگذار سیب گاز زده را با نوآوری های خوب و فوق العاده اش نخواهیم دید و به طور حتم سالیان سال طول خواهد کشید تا نابغه ای مانند او دوباره در جهان علم ظهور کند ...

 

 

 

 


موضوعات مرتبط: ناگفته‌هایی از زندگی استیو جابز
ادامه مطلب
[ ] [ ] [ farbod ]
صفحه قبل 1 صفحه بعد
.: Weblog Themes By skin 98 :.

درباره وبلاگ

به وبلاگ من خوش آمدید
لینک های مفید
امکانات وب